Ajdin Asllani - Valle Devolliçe (1923)


Selimi dhe Hafisja - Goca e berberit


Selimi me shokë Skiptar efendi Bestekar Hafize - Dembe Katarose


1. Ajdin Leskoviku me sazet - Valle e shtruar
2. Hafize Leskoviku me sazet - Mu në bahçen tënde
3. Selim Leskoviku - Valle, Dy kunata duhen porsi motra
4. Selim dhe Hafize Leskoviku me shokë - Cimi Cimi Ca
5. Selim Leskoviku me shokë - Valle treshe
6. Hafize Leskoviku me sazet - Vitori t'u befte neneja
7. Selim dhe Hafize Leskoviku me shokët - Në cip të shamisë
8. Hafize Leskoviku me sazet - Këta lesh si filli i arit
9. Hafize Leskoviku me sazet - Duart e bardha si pambuku
10. Hafize Leskoviku me sazet - Kënga e Dhimitraqit
11. Selim Leskoviku me shokët - Vallja e Hasnajt
12. Selim Asllani - Asaman moj lule
13. Hafize Leskoviku me sazet - Vura shkallet mbi avlli
14. Selim Asllan Leskoviku (Klarinet Gaqo Lena) - Do marrë çıften të dal për gja (1955)


Home